Companiile Grupului:
Cotaţia curentă a acțiunilor ABC Data SA:

Cariere


Aveti intrebari?
Nu ezitati sa ne contactati

Puneti o intrebare


ABC Data este una dintre cele mai mari companii IT din Polonia,în distribuţia online, cu prezență în aproape toate pieţele CEE. Extinzându-ne constant afacerea şi portofoliul de produse şi servicii, comercializăm echipamente hardware şi software şi electronice de larg consum de peste 25 de ani. Partenerii noștri beneficiază de un portofoliu de peste 100.000 de produse de la mai mult de 430 de producători. Menţinem în permanenţă cele mai înalte standarde de integritate şi etică în afacerile noastre.

Codul de etică >


Echipa ABC Data

Un loc de muncă la ABC Data vă va da oportunitatea de a lucra într-un mediu dinamic. Apreciem încrederea în sine, îndrăzneala, caracterul întreprinzător şi determinarea. Spiritul de echipă este important, dar apreciem în egală măsură și abilităţile personale. Fiind prezenţi pe multiple pieţe, am construit o echipă internaţională şi multiculturală. Muncim din greu şi ne distrăm bine - împreună.

 

Valorile noastre

Dezvoltăm un business transparent, iar angajaţii şi partenerii noştri trebuie să respecte Codul nostru de etică. Principiile fundamentale ale acestuia sunt ordinea de drept, integritatea, profesionalismul, imparţialitatea şi obiectivitatea. Căutăm persoane cu încredere în sine, dar care sunt şi buni membri de echipă.