Companiile Grupului:
Cotaţia curentă a acțiunilor ABC Data SA:

Comunicate de presă2015-02-24
ABC Data Distributie, una dintre cele mai mari companii de distributie IT din Romania, este acum distribuitor oficial Dell incepand cu ianuarie 2015.
2014-05-05
ABC Data, cel mai mare distribuitor IT din regiunea Europei Centrale și de Est, adaugă în portofoliu brand-ul Energetic Lighting Europe NV. Energetic Lighting produce articole de iluminat LED, lampi fluorescente și montaje integrate.
2014-04-17
ABC Data, cel mai mare distribuitor IT din Europa Centrală și de Est, a încheiat un parteneriat de distribuție cu OSRAM, unul dintre cei mai mari producători de obiecte de iluminat din lume. Potrivit contractului, portofoliul ABC Data a fost extins cu întreaga gamă de produse, inclusiv cele de larg consum, surse de lumină de înaltă calitate și sisteme de iluminat destinate profesioniștilor. Produsele sunt disponibile și în România începând cu luna aprilie.
2014-04-07
ABC Data, lider pe piața de distribuție IT în Polonia, cu operațiuni de afaceri în regiunea Europei Centrale și de Est, a primit titlul de "Cel mai bun distribuitor al anului 2013 în regiunea CEE" din partea companiei ATEN. Premiul a fost acordat pe baza volumului de vânzări de produse și soluții în Europa Centrală și de Est .
2014-02-20
Colorovo, a brand of ABC Data S.A., leader in IT distribution within Central Europe, presents the first tablet in its Supreme series. The new line-up of Colorovo tablets will include products combining ultimate performance with unique design.