Companiile Grupului:
Cotaţia curentă a acțiunilor ABC Data SA:

Comunicate de presă2014-02-18
ABC Data, cel mai mare distribuitor IT din Europa Centrală și de Est, cu operațiuni în opt țări din regiune, a intrat direct și pe piața din România și pune la dispoziția partenerilor locali un portofoliu de peste 36.000 de produse, de la peste 200 de producători internaționali.
2014-02-14
În cadrul evenimentului anual EMEA Channel Academy 2014, ABC Data SA a fost desemnată Distribuitorul Anului pentru a cincea oara în ultimii șase ani. Distincția a fost acordată prin votul producătorilor principali din IT la evenimentul care a avut loc la Monaco în cursul acestei saptămâni. De asemenea, anul acesta Colorovo a luat parte în premieră cu stand propriu la eveniment.
2014-02-14
ABC Data, cel mai mare distribuitor IT din Europa Centrală și de Est, cu operațiuni directe în 8 țări din regiune, intră direct pe piața din România.
2013-12-18
Colorovo CityTabVision 8” 3D este prima tabletă, care afișează o reală imagine 3D! Tehnologia avansată a ecranului oferă posibilitatea vizionării filmelor, pozelor precum și afișarea jocurilor prin utilizarea efectului 3D fără necesitatea de folosire a ochelarilor speciali.
2013-11-28
ABC Data anunță finalizarea procesului de rebranding. Compania și-a consolidat poziția de pe piață, iar dezvoltarea sa dinamică s-a făcut simțită nu doar în Polonia, ci și în alte țări din regiune. ABC Data este astăzi o organizație modernă, puternică și valoroasă atât pentru furnizori, cât și pentru parteneri.