Companiile Grupului:
Cotaţia curentă a acțiunilor ABC Data SA:

Pentru furnizori


ABC Data a fost fondată în anul 1985. Cei mai mulţi producători lucrează cu noi de mai bine de 20 de ani. Aceasta este cea mai bună garanţie pentru a vă alătura reţelei noastre de producători. Produsele din ofertă sunt prezentate utilizând sistemul nostru de vânzări online și pot fi comercializate pe toate pieţele pe care suntem prezenţi.

În funcţie de amploarea stocurilor, de tipul de produs şi de aria geografică a vânzărilor, există numeroase modalităţi de cooperare a furnizorilor cu ABC Data.

Modalitatea clasică de colaborare este semnarea unui acord de distribuţie. Echipa noastră va asigura gestionarea inventarului din depozite, livrarea rapidă către clienţi şi va organiza diverse promoţii pentru vânzătorii, reselleri şi, dacă este necesar, pentru clienţii finali.

De asemenea, este posibilă cooperarea pe baza modelului Virtual Product Management, controlat direct de către furnizor. ABC Data este precursorul acestui tip de relaţie dintre furnizor şi distribuitor în Polonia. În cadrul acestui model, instrumentele informatice oferă producătorilor parteneri posibilitatea de a gestiona baze de date de produse atât mici, cât și mari, până la câteva sute de produse. Sistemul nostru VPM se adresează atât producătorilor locali, cât şi clienţilor noştri internaţionali care preferă acest model de cooperare.

Sistemul nostru VPM permite vânzări pe pieţe diverse prin crearea de descrieri de produse în mai multe limbi și generarea de matrice de preţuri diferite pentru ţările în care ABC Data activează. În plus, prin sistemul de e-commerce InterLink, se pot organiza promoţii adresate direct reprezentanţilor de vânzări.

Procedurile flexibile de raportare a stocurilor si vânzărilor permit producătorilor parteneri să garanteze cu ușurinţă disponibilitatea stocurilor în depozitele noastre și să adapteze politicile de preţ la performanţa reală de vânzari.

De asemenea, oferim furnizorilor noştri posibilitatea de a-şi prezenta produsele în platforma de e-commerce InterLink, fără a fi necesară semnarea unui acord de distribuţie cu noi, precum şi depozitarea acestora în depozitele noastre. Baza de date a producătorului este importată în platformele noastre de e-commerce și devine accesibilă tuturor utilizatorilor acestora.

Modelele flexibile de cooperare cu potenţialii furnizori ai ABC Data şi posibilitatea de a asigura disponibilitatea produselor pe toate pieţele din Europa Centrală, fac din ABC Data un partener de afaceri competitiv pentru fiecare producător de tehnologie modernă, software şi electronice de consum.