Companiile Grupului:
Cotaţia curentă a acțiunilor ABC Data SA:

Comunicate de presă2016-10-28
ABC Data Distribuție, subsidiara ABC Data Group, cel mai mare distribuitor de IT&C din Europa Centrală şi de Est, a semnat contractul local de distribuție cu Brother, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare şi comunicare.
2016-10-12
Expertii ABC Data au observat o crestere a interesului pentru componente. Spre exemplu, vanzarile de procesoare au crescut in prima jumatate a anului 2016 cu 59%, iar vanzarile de placi grafice cu 149%.
2016-10-12
In 2014, jucatorul pe piata de distributie ABC Data intra in Romania, stiind ca urmeaza sa se lupte cu un segment supradistribuit, cu parteneri fideli. Cum evolueaza compania, ce planuri are si ce a reusit, intre timp, in Romania, citeste in interviul exclusiv cu Alexandru Gheorghiu, director comercial la ABC Data Distributie.
2016-03-28
ABC Data Romania (ABC Data Distribuție SRL), subsidiara ABC Data Group, cel mai mare distribuitor IT&C in Europa Centrala si de Est a semnat contractul de distributie cu corporatia Emerson Network Power, incluzand suportul pe produse si distribuirea in piata din Romania. Colaborarea cu Emerson Network Power va da posibilitatea ABC Data Romania sa ofere produse si solutii de protectie si optimizare a infrastructurilor din data center-uri, retele de comunicatii, domeniul sanatate si instalatii industriale.
2016-03-24
Compania ABC Data a devenit distribuitor oficial al produselor SYNOLOGY în România. Fondata in 2000, Synology s-a axat pe dezvoltarea de servere NAS cu performante inalte, versatile si nepoluante.