Companiile Grupului:
Cotaţia curentă a acțiunilor ABC Data SA:

Servicii ABC Data


În lumea modernă a distribuţiei IT o paletă de servicii adăugate este complementară unui portofoliu diversificat susţinut de stocuri adecvate. ABC Data îşi extinde continuu gama de servicii pentru a furniza partenerilor posibilitatea de a se concentra pe ceea ce este cel mai important: procesul de vânzare către utilizatorul final.

Pentru producători

Punem la dispoziția producătorilor o gamă de servicii asociată cu localizarea produselor în pieţele în care operăm (manuale de instrucţiuni, cutii, certificate, informaţii tehnice şi de marketing publicate online). De asemenea, oferim servicii de marketing ce vizează atît utilizatorii finali (crearea de cerere, introducerea de produse noi), precum şi retailerii (concursuri, programe de stimulare, promoţii, PR). Sistemele noastre permit gestionarea virtuală a stocurilor de către furnizorii noştri.

 

Logistică

Soluţiile flexibile de logistică reduc timpul şi costurile de livrare. Livrarea se face din depozitele noastre sau direct din depozitele furnizorilor. Putem pregăti şi ataşa produselor orice documente, inclusiv facturi tipărite generate în numele partenerilor noștri.

     

Asistenţă de vânzări

Oferim partenerilor noştri, atât direct, cât şi cu susţinerea producătorilor, asistenţă tehnică şi comercială. În cazul produselor care nu sunt standardizate şi pentru implementarea contractelor mari, vă putem oferi preţuri speciale şi suport tehnic de la producător. De asemenea, putem furniza produsele direct către utilizatorii finali, incluzând şi documentaţia aferentă acestora, accesorii suplimentare, mecanisme de securitate sau etichetare.

 

InterLink

Timp de mai mulţi ani am lucrat la îmbunătăţirea sistemului InterLink. Astăzi, InterLink este mai mult decât o platformă de e-commerce. Acest sistem facilitează obţinerea asistenţei tehnice, negocierea preţurilor, generarea ofertelor pentru utilizatorii finali, utilizarea promoţiilor zilnice, compararea produselor şi accesarea specificaţiilor şi imaginilor tehnice, prezentarea de informaţii despre produse, disponibilitatea şi timpii de livrare. De asemenea, InterLink este baza pe care partenerii noştri își pot crea singuri propriile platforme de comerţ electronic în sistemul BiznesLink şi ResellerWeb.